Individueel tuinbezoek 2024

"De Brummense Overtuin" is bij  telefonische reservering, of per mail vooraf ,te bezoeken door tuingroepen van minimaal 10 en maximaal 40 personen in de periode 1 juni tot  31 augustus 2024. Een tuinbezoek duurt maximaal 2 uur en kan gepland worden in de ochtend of middag, van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 14.00 uur tot 16.00 uur.In overleg kan afgeweken worden van deze tijden.

De tuineigenaar vertelt u over de bijzondere plek en de ontstaansgeschiedenis van de tuin en begeleidt u, indien gewenst, verder door de tuin. U kunt ook op eigen gelegenheid de tuin op u gemak bekijken.

De kosten van het bezoek bedragen € 6,-  p/p.

Daarvoor krijgt  u : Entree, rondleiding ( indien gewenst) en  koffie/thee met wat lekkers 

Bij minder weer zit u  besloten en beschut in de tuinserre, maar met prachtig uitzicht op de tuin.  Bij mooi weer  zit u in de schaduw in een partytent . 

U kunt uitsluitend contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Wij vragen u centraal door 1 persoon te laten afrekenen voor het gehele gezelschap.

 

Brummens Tuinarrangement 2024.  Dagprogramma. Kosten € 25,- p/p.

Twee van Brummens mooiste tuinen , te weten "Tuin aan't leusveld" en "de Brummense Overtuin"organiseren evenals in voorgaande jaren in 2024 weer een dagarrangement.

Dit bestaat uit: Bezoek aan  "Tuin aan 't Leusveld en "de Brummense Overtuin"alsmede ( optioneel ) een bezoek aan een of meerdere kwekerijen.

Het programma is als volgt:

U start in een van de twee tuinen ( u bepaalt zelf de volgorde) met koffie/thee en wat lekkers.Vervolgens is er een rondleiding door de tuineigenaar .U verblijft in de eerste tuin ongeveer 1,5 uur. Vervolgens vertrekt u op eigen gelegenheid naar de tweede tuin alwaar een lekkere , uitgebreide broodjeslunch voor u klaar staat. U kiest zelf in welke tuin  u de lunch gebruikt.Vervolgens krijgt u ook hier weer een rondleiding door de tuineigenaar. Dit bezoek duur ongeveer 2 uur. Aansluitend kunt u ( optioneel ) een van de onderstaande kwekerijen bezoeken.
"Sas Minikwekerij", Rozenkwekerij "de Wilde" te Zutphen of "Hof te Dieren" te Dieren.

U rekent per tuin kontant af. U kunt niet pinnen!

In de tuin waar U de lunch gebruikt betaalt U € 19,- p/p. , in de tuin waar u de koffie/thee gebruikt € 6,- p/p. U rekent per tuin de kosten , centraal door 1 persoon, kontant af.

U kunt dit arrangement boeken via Machteld van Soest , eigenares van tuin aan't leusveld , via tel: 06-19822630 of via mail: machteldvansoest@gmail.com

We zien u  graag in ons tuinparadijsjes!

Rik van Tongeren en Machteld van Soest

Tuin aan 't Leusveld" Rhienderense straat 16. 6971 LS Brummen. www.tuinaantleusveld.nl

"De Brummense Overtuin". Arnhemsestraat 39. 6971 AP Brummen. www.debrummenseovertuin.nl

Sas Minikwekerij. Arnhemsestraat 30. 6971 AR Brummen. www.sasminikwekerij.nl

Rozenkwekerij "De Wilde "Zutphen. www.dewilde.nl

Kwekerij "Hof te Dieren" www.kwekerij-hoftedieren.nl