Open tuindagen 2020

In 2020 is "de Brummense Overtuin"geopend  in de maand juni op :  7 juni en in de maand augustus op : 2 augustus.

Dit is tegelijkertijd met 2 ander bijzondere tuinen: "Tuin aan 't Leusveld" en  "Farmhouse de Hoeve" , beiden in de gemeente Brummen gelegen.

Deze twee open tuin zondagen maakt "de Brummense Overtuin" deel uit van het tuinevenement "Brummen - Tondense tuinenronde" waarbij tegelijkertijd drie van de mooiste tuinen van Brummen hun tuinpoorten openen voor tuinliefhebbers. Dit zijn "Tuin aan 't Leusveld" , "de Brummense Overtuin" en "Farm house de Hoeve".

Op de open tuinzondagen zijn de 3 tuinen van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend. De entree voor  alle  3 de tuinen is € 4,00 per tuin.

Op zondag 7 juni is de entree voor "de Brummense Overtuin", evenals  de andere twee tuinen, gratis voor NTS pashouders op vertoon van hun pas.De  regel van de N.T.S is dat uitsluitend de pashouder gratis entree heeft , dus geldig voor 1 persoon! 

Bij "de Brummense Overtuin" is het mogelijk om honden aangelijnd mee de tuin in te nemen. Zij mogen echter niet op het gazon. Bij de andere deelnemende tuinen dient u zelf te informeren of dit mogelijk is.

 klik voor vergrotingklik voor vergroting