Tuinarrangement 2023

In 2023 bieden 2 bijzondere tuinen in de gemeente Brummen een tuinarrangement aan : Het Brummense Tuinarrangement,  waarbij u een gehele dag  tuinen bekijkt en eventueel kwekerijen bezoekt en ondertussen ook inwendig verwent wordt. Ideaal voor tuinclubs , tuinreisorganisaties of groepjes die eens wat anders willen.

De deelenemde tuinen zijn:

 "De Brummense Overtuin", een parkachtige tuin van 5000 m2 in het hart van Brummen .Zie verdere informatie op deze website.

"Tuin aan 't Leusveld", een romantische tuin , omgeven door het natuurgebeid het Leusveld. U vindt hier een mooie zwemvijver , gemengde borders  en borders op kleur. Er is ook een éénjarige border waarvoor de planten in eigen kas uit zaad worden opgekweekt.

 

Arrangement:

U  bezoekt de twee bovengenoemde tuinen, inclusief een uitgebreide broodjeslunch en ( optioneel) een bezoek aan een of meerdere kwekerijen naar keuze. De volgorde van de te bezoeken tuinen en waar u de broodjeslunch gebruikt bepaalt u zelf, evenals de aanvangstijden.

Het aanbod geldt voor groepen van 10-30 personen. 

Voorbeeld: U start in één van de twee tuinen, krijgt er koffie/thee met wat lekkers erbij , en verblijft er anderhalf uur. Daarna gaat u ( op eigen gelegenheid) naar de tweede tuin , waar een lekkere broodjes lunch voor u klaar staat. Daar verblijft u twee uur. In beide tuinen krijgt u een rondleiding door de eigenaar.Tot slot kunt u een bezoek brengen aan één of meerdere kwekerijen in de omgeving van Brummen. Rozenkwekerij"de "Wilde " in Zutphen, kwekerij "Hof te Dieren" in Dieren , of "Sas-Minie kwekerij" in Brummen.

Kosten van dit arrangement bedragen € 24,- p/p.

U rekent in beide tuinen kontant per bezoek af. In de tuin waar u de lunch gebruikt € 18,- p/p. In de tuin waar u koffie/thee gebruikt € 6,- p/p.

U kunt niet pinnen ! Graag door een persoon centraal af te rekenen.

De organisatie  en boeking van dit tuinarrangement is in handen van Machteld van Soest, eigenares van Tuin aan 't Leusveld. U kunt contact met haar opnemen via: 06-19822630 of via mail:machteldvansoest@gmail.com

één telefoontje of mailtje is genoeg. 

Wij hopen U in 2023 in onze tuinparadijsjes  te mogen begroeten,

Rik en Machteld

 

De Brummense Overtuin, Arnhemsestraat 39. 6971 AP, Brummen      www.debrummenseovertuin.nl,  Rik van Tongeren

Tuin aan t Leusveld, Rhiendersensestraat 16. 6971 LS, Brummen       www.tuinaantleusveld.nl , Machteld van Soest

Sas Minikwekerij. Arnhemsestraat 30. 6971 AR Brummen. www.sasminikwekerij.nl 

Rozenkwekerij de Wilde. www.dewilde.nl 

Kwekerij Hof te Dieren. www.kwekerij-hoftedieren.nl